Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-01@15:05:26 GMT

پرمخاطب‌ترین اسم دختر و پسر درتهران

تاریخ انتشار: ۳ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۹۷۶۱۸۱

مدیر کل ثبت احوال استان تهران گفت: نام‌های فاطمه و رستا و نورا و هانا در خانم‌ها در استان تهران در صدر است و در آقایان نام‌های امیرعلی، آراد، آریا و امیر حسین بیشترین فراوانی را دارند. ناطقان: حسین زین الصالحین پیش از ظهر جمعه ۳ دی ماه در دیدار با آیت الله سید مرتضی محمودی نماینده ولی فقیه و امام جمعه ورامین با اشاره به اینکه جمعیت تهران در روز با شب متفاوت است اظهار کرد: از جمعیت فعلی استان تهران ۵۰.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۳ درصد را آقایان و ۴۹.۷ درصد خانم‌ها تشکیل می‌دهند.

زین الصالحین با بیان اینکه میزان افزایش جمعیت ۰.۴ درصد و نرخ رشد جمعیت طبق سرشماری سال ۹۵ میزان ۱.۷ درصد بوده است افزود: آمارها نشان می‌دهد کشور و مخصوصاً تهران در بحث جمعیت به سمت کاهش رفته و مجموعاً کشور از لحاظ جمعیت وضعیت مناسبی ندارد.

وی بیان کرد: تعداد موالید در ۸ ماهه اول سال جاری در استان تهران ۱.۴ درصد کاهش و فوت ۱۸.۹ درصد افزایش داشته و در ازدواج ۱.۸ درصد کاهش و طلاق ۲.۲ درصد کاهش داشته شده است.

وی با بیان اینکه از لحاظ کلی تغییراتی در حال شکل گرفتن است گفت: ۹۸ درصد کارت هوشمند در استان تهران و در ورامین ۹۴.۵ درصد تحویل مردم شده است.

مدیر کل ثبت احوال استان تهران افزود: ورامین ۲۸۹ هزار نفر جمعیت دارد که ۵۱ درصد آن را آقایان و ۴۹ درصد را خانم‌ها تشکیل می‌دهند و رشد ازدواج در آن ۲ درصد است اما مثبت نیست و هر خانواده ۲ بچه دارد و طی ۸ ماه اخیر در ورامین تعداد ولادت ۴ درصد کاهش و فوت ۱۲ درصد افزایش و ازدواج ۴ درصد افزایش و طلاق ۳ درصد افزایش داشته است.

زین الصالحین عنوان کرد: نام‌های فاطمه و رستا و نورا و همتا و نفس برای فرزندان دختر در ورامین و نام‌های امیرعباس و امیرعلی و شاهان و آریا در پسرها بیشترین فراوانی را داشته است. منبع: ایسنا برچسب ها: پرمخاطب ترین ، اسم دختر ، پسر ، تهران

منبع: ناطقان

کلیدواژه: پرمخاطب ترین اسم دختر پسر تهران استان تهران درصد افزایش درصد کاهش ۴ درصد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۷۶۱۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد فرزندآوری در مادران جوان/ روند صعودی زایمان فرزند چهارم

به گزارش خبرگزاری مهر، صابر جباری، در بیست و دومین جلسه قرارگاه جوانی جمعیت وزارت بهداشت، گفت: سال ۱۴۰۱ میزان موالید در سنین ۲۰ تا ۲۴ سال ۱۶.۵۴ درصد بوده که این آمار در سال ۱۴۰۲ به ۱۸.۹۷ درصد رسیده است.

وی با بیان اینکه پس از ابلاغ قانون جوانی جمعیت در سال ۱۴۰۰ و اجرایی شدن آن از سال ۱۴۰۱ اتفاقات خوبی در حوزه جمعیت رقم خورده است، افزود: میزان موالید در سنین ۲۰ تا ۲۴ سال در سال های ۱۴۰۰، ۱۳۹۹ و ۱۳۹۸ به ترتیب ۱۷.۰۵، ۱۷.۵ و ۱۸.۰۶ بوده است.

مسئول دبیرخانه قرارگاه جوانی جمعیت وزارت بهداشت با بیان اینکه روند میزان موالید در سنین ۲۵ تا ۲۹ سال نیز در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱ از عدد ۲۴.۱۲ درصد به ۲۴.۳۹ درصد رسید، اظهار داشت: روند درصد زایمان چهارم نیز از سال ۹۸ تا ۱۴۰۲ از عدد ۵.۱ به ۶.۴۲ درصد رسیده است.

جباری اضافه کرد: روند زایمان پنجم نیز از سال ۹۸ تا ۱۴۰۲ از عدد ۱.۵۹ به عدد ۲.۰۴ رسیده است.

رییس مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس وزارت بهداشت در خصوص کاهش چشمگیر روند رشد منفی تعداد ولادت در کشور طی سال گذشته، گفت: در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱ شاهد کاهش ۱.۶۱ درصدی موالید بودیم که این عدد در سال پیش از آن (۱۴۰۱) ۳.۶۷ درصد بود و نشان دهنده موفقیت برنامه ها در جلوگیری از سرعت روند کاهشی موالید در سال گذشته است.

جباری با بیان اینکه در سال های ۱۴۰۰، ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ به ترتیب یک میلیون و ۱۱۴ هزار و ۹۰، یک میلیون ۷۵ هزار و ۲۲۴ و یک میلیون و ۵۷ هزار و ۹۵۹ نوازد متولد شدند، یادآور شد: در سال ۱۴۰۲ کاهش موالید نسبت به سال ۱۴۰۱ بالغ بر ۱۷ هزار و ۲۶۵ نفر بود که این عدد در سال ۱۴۰۱ نسبت به سال ۱۴۰۰ بالغ بر ۴۰ هزار و ۹۶۶ نفر بوده است.

وی با اشاره به اینکه بیشترین کاهش موالید نسبت به سال قبل در سال ۱۳۹۸ رخ داد، خاطرنشان کرد: در سال ۱۳۹۸ کاهش موالید نسبت به سال ۹۷ به عدد ۱۷۰ هزار و ۳۵۶ نفر رسید که کاهش ۱۲.۴۷ درصدی را نشان می داد و بیشترین نرخ کاهش از سال ۹۳ تا سال ۱۴۰۲ بوده است.

کد خبر 6093712 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • زنگ خطر جمعیت در کاشان به صدا درآمد
  • نرخ فرزندآوری در مادران جوان صعودی شد
  • افزایش فرزندآوری در مادران ۲۰ تا ۲۴ سال | روند صعودی زایمان فرزند چهارم و پنجم
  • وضعیت فرزندآوری در کشور/ روند صعودی زایمان فرزند چهارم
  • رشد فرزندآوری در مادران جوان/ روند صعودی زایمان فرزند چهارم
  • رشد ۲.۴۳ درصدی موالید در مادران ۲۰ تا ۲۴ سال/ کاهش چشمگیر روند رشد منفی جمعیت در سال ۱۴۰۲
  • رشد ۲.۴۳ درصدی موالید در مادران ۲۰ تا ۲۴ سال
  • رشد ۲.۴ درصدی موالید مادران زیر ۲۴ سال
  • بیش از ۱۸۷ هزار مادر همدانی مشاوره فرزندآوری دریافت کردند
  • بیش از ۱۸۷ هزار مادر همدانی مشاور فرزندآوری دریافت کردند